Geluidskwaliteit is Goed (maar ik heb beter gehad: philips btb4800 klonk beter..)
Internet Radio werkt naar behoren, en favorieten bediening is handig/direct (next/prev radio zender..) met de up/down toetsen vd afstandsbediening
Dab+ ontvangst is voldoende, al kan ik de regionale zender bij ons (binnenshuis..) niet goed ontvangen
Dab+ favorieten bediening is omslachtig: up/down en vervolgens nog een keer oké (waarom? nog een keer oké..)
Bluetooth zendfunktie is buetooth 4.0/4.1 en heeft geen groot bereik/stabiliteit met bluetooth 5.0/5.1 oordopjes; maar een metertje of 3 (vind ik vrij klein..); ook kun je alleen pauzeren met je oordopjes, en niet next/prev !! Volume wel als het op je oordopjes zit..
Pluspunt is wel, dat er volop aansluitingen op zitten, aan de achterkant: usb, line-out, phone-out en aux-in
Als iemand een radio zoekt met bluetooth zendfunktie, raad ik hem aan om een radio met line-out te kopen, daar kun je een losse bluetooth 5.0/5.1 zender in steken, en dan heb je een optimale bluetooth zendfunktie voor huidige/toekomstige oordopjes/koptelefoon 5.0/5.1 ; met phone-out, gaat het geluid van je radio telkens uit als je met koptelefoon gaat luisteren, en moet je hem dus telkens eruit halen om gewoon radio te luisteren - dat wisten jullie niet hè, lol..
Nu te koop voor een scherpe prijs bij Amazon en Alternate; en is echt wel z'n geld waard vind ik !!
Pluspunten
- Voldoende goed geluid
- Internet radio met goede favorieten bediening
- Veel aansluitmogelijkheden achterkant
Minpunten
- bluetooth 4.0 zend/ontvangst is instabiel met 5.0
- favorieten bediening dab+ is omslachtig